با پیگیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، معاون درمان دانشگاه و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تعداد ۱۸ دستگاه ماشین دیالیز به مراکز دیالیز استان اضافه شد.
با پیگیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، معاون درمان دانشگاه و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تعداد ۱۸ دستگاه ماشین دیالیز به مراکز دیالیز استان اضافه شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان؛ معاون درمان دانشگاه گفت: با توجه به ازدیاد بیماران دیالیزی استان و نیاز آنها به دیالیز، با پیگیری های به عمل آمده و رایزنیهای صورت گرفته تعداد ۱۸ دستگاه ماشین دیالیز خریداری و تحویل مراکز دیالیز استان شد.
دکتر غلام عباس سبز افزود: با توجه به راه اندازی مرکز دیالیز شهرستان لنده با ۲ دستگاه ماشین دیالیز در سال گذشته و دریافت ۲ دستگاه جدید، بیماران دیالیزی این شهرستان احتیاجی ندارند که به دهدشت سفر کنند.
وی اظهار داشت: باتوجه به بررسی های بعمل آمده از بخش های دیالیز استان و بر اساس مسکلات و نیازهای هر بخش این دستگاه ها بین تمام مراکز همودیالیز استان توزیع شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: همچنان پیگیر تامین ماشین های همودیالیز بیشتری جهت رفع نیاز بخش های دیالیز استان هستیم.
کارشناس مسئول بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه همچنین گفت: این تجهیزات با پیگیری های مستمر، مراجعات حضوری و تلاش های فراوان دکتر یزدان پناه؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و دکتر سبز؛ معاون درمان دانشگاه خریداری و پس از ورود به استان به مراکز دیالیز تحویل داده شد.
سید سینا سعیدی افزود: با توجه به افزایش تعداد بیماران دیالیزی، جهت گسترش دامنه خدمات دیالیز در استان، با پیگیری های مستمر مجوز راه اندازی دیالیز صفاقی را دریافت نموده و این مرکز را در ساختمان مرکز آموزشی درمانی شهدای دولت آباد بیمارستان شهید دکتر جلیل راه اندازی کردیم.
وی اضافه کرد: در روش دیالیز صفاقی بیمار با انجام یک عمل ساده در اتاق عمل و کار گذاری یک عدد کتتر در ناحیه شکم و دریافت آموزش های لازم میتواند با دریافت محلول دیالیز که برای آنها ارسال میشود مراحل انجام دیالیز را خود یا توسط یکی از نزدیکان در خانه یا هر مکان تمیز و بهداشتی، با توجه به آموزش های ارائه شده انجام دهد و نیازی به مراجعه حضوری بیمار به بخش دیالیز نبوده و تحمیل هزینههای جانبی و اتلاف وقت را برای وی در پی نداشته باشد.
سعیدی خاطر نشان کرد: بیمار دیالیز صفاقی می تواند به صورت شبانه روزی با پرستار خود در ارتباط بوده و راهنمایی های لازم را از وی دریافت کند.